Freelance marketing consultant

Je bent op zoek naar een freelance marketing consultant? Ik ben Koen Leicher. Ik help bedrijven om (strategische) marketingprojecten te realiseren. Mijn expertise bevindt zich op het kruispunt van retail marketing, e-commerce en omnichannel marketing.

Contacteer me vrijblijvend.

Waarom een freelance marketing consultant?

Ben jij marketing manager? Worstel je ook met het evenwicht tussen strategische vernieuwing enerzijds, en de bestaande business draaiende houden anderzijds? Ik ken het gevoel. Vaak gaat het ene ten koste van het andere.

Ik help je door (strategische) marketingprojecten te trekken voor jou. Op die manier kan jij je focussen op de core van je functie, het managen. En tegelijkertijd boek je vooruitgang op cruciale vernieuwingsprojecten.

Freelance marketing consultant: diensten

Je kan me inschakelen als consultant in marketingstrategie of als marketing project manager. Ik ga niet aan de kant staan roepen. You can’t milk a cow with your hands in your pants. Je moet je handen vuil maken. Daar ben ik niet vies van.

Freelance marketing consultant: tarief

Hoeveel kost een freelance marketing consultant? Mijn prijszetting varieert naargelang het type en de duur van het project. Een radiocampagne op poten zetten (kortlopend project, relatief beperkt qua workload) zal een hoger uurtarief vergen dan een fulltime webshop project van 6 maanden bijvoorbeeld. Contacteer me vrijblijvend voor een prijsindicatie voor jouw project.

Ervaring

Ik ben Koen Leicher. Tractor Consulting is de vlag waaronder ik als freelance marketing consultant mijn kennis en kunde ter beschikking stel. Ik heb meer dan 10 jaar marketingervaring bij grote en kleine communicatiebureaus, als marketing manager bij de Belgische retailer colora, en als e-commerce project manager.

Mijn expertise bevindt zich op het kruispunt van retail marketing, e-commerce en omnichannel marketing. In de manier waarop je mijn diensten kan inschakelen, ben ik heel flexibel.

Waarom Tractor Consulting?

Zes goede redenen om met Tractor Consulting te werken:

  1. Voetjes op de grond en pragmatisch
  2. Flexibel. Zowel qua inzet, als qua kost.
  3. +10 jaar marketingervaring
  4. Externe blik. Als je in de fles zit, kan je niet lezen wat er op het etiket staat.
  5. Onafhankelijk. Van interne gevoeligheden, van historiek, van software, …
  6. Focus op jouw project = vooruitgang

Net wat je nodig hebt? Of niet helemaal?

Contacteer me vrijblijvend.