Freelance e-commerce consultant

Je bent op zoek naar een freelance e-commerce consultant? Ik ben Koen Leicher, freelance marketing consultant in e-commerce. Ik help bedrijven actief in e-commerce om te groeien.

Contacteer me vrijblijvend.

Freelance e-commerce consultant

Je zoekt een freelance consultant met ervaring in e-commerce? Dan ben je bij Tractor Consulting aan het goede adres. Of het nu gaat om strategisch advies, dan wel om operationele executie. In e-commerce zijn helpende handen altijd welkom. Mijn handen kriebelen al.

E-commerce consultant: diensten

Je kan met op 2 manieren inschakelen. Enerzijds bied ik project management aan. Dit kan gaan van kleine, duidelijk afgebakende projecten tot interim opdrachten van 3, 6 tot 12 maanden. Anderzijds geef ik ook advies op marketingstrategisch vlak. Wat je ook nodig hebt, altijd hands-on.

Ervaring

Ik ben Koen Leicher. Tractor Consulting is de vlag waaronder ik als freelance marketing consultant mijn kennis en kunde ter beschikking stel. Ik heb meer dan 10 jaar marketingervaring bij grote en kleine communicatiebureaus, als marketing manager en als e-commerce project manager.

Mijn expertise bevindt zich op het kruispunt van retail marketing, e-commerce en omnichannel marketing. In de manier waarop je mijn diensten kan inschakelen, ben ik heel flexibel.

Waarom Tractor Consulting?

Zes goede redenen om met Tractor Consulting te werken:

  1. Voetjes op de grond en pragmatisch
  2. Flexibel. Zowel qua inzet, als qua kost.
  3. +10 jaar e-commerce- en marketingervaring
  4. Externe blik. Als je in de fles zit, kan je niet lezen wat er op het etiket staat.
  5. Onafhankelijk. Van interne gevoeligheden, van historiek, van software, …
  6. Focus op jouw project = vooruitgang

Net wat je nodig hebt? Of niet helemaal?

Contacteer me vrijblijvend.