Expertise

Mijn expertise bevindt zich op het kruispunt van retail marketing, e-commerce en digital marketing.

RETAIL MARKETING

Retail marketing is een specifieke tak van sport. Je mag sambavoetbal spelen zoveel je wil, op het einde van de dag gaat het om het aantal klanten in je winkel en hoeveel ze spenderen. Ik help je de bal over de lijn te krijgen.

E-COMMERCE

Je hebt een webshop of wil ermee beginnen? In e-commerce zijn helpende handjes altijd welkom. Van strategie tot content management, mijn twee handen kriebelen al.

MARKETINGSTRATEGIE

Je doet al jaren dezelfde marketinginspanningen en hebt nood aan een frisse wind? Of je staat voor een nieuwe marketinguitdaging en hebt nood aan een klankbord? Van merkpositionering tot mediaplan. Ik denk met je mee.

OMNICHANNEL MARKETING

De mogelijke marketingkanalen zijn quasi eindeloos vandaag de dag. Zeker met de komst van digital. Hoe bepaal je in deze jungle een juiste mix van kanalen? En wat doe je of vertel je waar? Ik help je graag de knoop de ontwarren.

DIGITAL MARKETING

Je wil je digitale aanwezigheid verbeteren? Moet je werken op SEO, SEA of social media? Of start je beter een blog? Zie je het bos door de online bomen niet meer? Ik help je te focussen op de (online) essentie.

CONTENT MARKETING

In een multichannel marketing mix is content de lijm waarmee alles samenhangt. Welke boodschap communiceer je als merk? Hoe doe je dat het beste? En uiteindelijk moet die content ook geschreven of gecreëerd worden. Alles opdat jij content bent.

Héél interessant? Of een beetje interessant?

Contacteer me vrijblijvend.