E-commerce specialist

Je bent op zoek naar een e-commerce specialist? Ik ben Koen Leicher, freelance marketing consultant in e-commerce. Ik help bedrijven actief in e-commerce groeien.

Contacteer me vrijblijvend.

Freelance e-commerce specialist

Je zoekt iemand die kaas heeft gegeten van e-commerce? Bij Tractor Consulting ben je aan het goede adres. Of het nu gaat om strategie, dan wel om operationele executie. In e-commerce zijn helpende handen altijd welkom.

Freelance e-commerce: diensten

Je kan met op 2 manieren inschakelen. Enerzijds bied ik project management aan. Dit kan gaan van kleine, duidelijk afgebakende projecten tot interim opdrachten van 3, 6 tot 12 maanden. Anderzijds geef ik ook advies op marketingstrategisch vlak. Wat je ook nodig hebt, altijd hands-on.

Ervaring

Ik ben Koen Leicher. Tractor Consulting is de vlag waaronder ik als freelance marketing consultant mijn kennis en kunde ter beschikking stel. Ik heb meer dan 10 jaar marketingervaring bij grote en kleine communicatiebureaus, als marketing manager en als e-commerce project manager.

Mijn expertise bevindt zich op het kruispunt van retail marketing, e-commerce en omnichannel marketing. In de manier waarop je mijn diensten kan inschakelen, ben ik heel flexibel.

Waarom Tractor Consulting?

Zes goede redenen om met Tractor Consulting te werken:

  1. Voetjes op de grond en pragmatisch
  2. Flexibel. Zowel qua inzet, als qua kost.
  3. +10 jaar e-commerce- en marketingervaring
  4. Externe blik. Als je in de fles zit, kan je niet lezen wat er op het etiket staat.
  5. Onafhankelijk. Van interne gevoeligheden, van historiek, van software, …
  6. Focus op jouw project = vooruitgang

Net wat je nodig hebt? Of niet helemaal?

Contacteer me vrijblijvend.