Interim manager

Heb je grootse plannen, maar kom je handen tekort om die te realiseren? Of ben je tijdelijk onderbemand? Ik ben Koen Leicher. Je kan beroep op me doen als interim manager in retail marketing of e-commerce.

Contacteer me vrijblijvend.

Interim retail marketing manager

Het zijn boeiende tijden in retail. Digitale transformatie, omnichannel retail, noem maar op. Kom je handen tekort om al je uitdagingen het hoofd te bieden? Of moet de ‘winkel’ gewoon draaiende gehouden worden? Ik heb ruime ervaring in retail marketing én in digital. Ik kom je helpen waar nodig.

Interim e-commerce manager

E-commerce is een never ending story. Gelukkig maar. Vanzelf gaat het echter nooit. Ook achter de schermen gaat het altijd door. Heb je helpende handen nodig voor het managen of optimaliseren van jouw digital commerce activiteiten? Mijn handen jeuken al.

Ervaring

Ik ben Koen Leicher. Tractor Consulting is de vlag waaronder ik als freelance marketing consultant mijn kennis en kunde ter beschikking stel. Ik heb meer dan 10 jaar marketingervaring bij grote en kleine communicatiebureaus, als marketing manager bij de Belgische retailer colora, en als e-commerce project manager.

Mijn expertise bevindt zich op het kruispunt van retail marketing, e-commerce en omnichannel marketing. In de manier waarop je mijn diensten kan inschakelen, ben ik heel flexibel.

Waarom interim management?

Wendbaar

Interim management is een uiterst agile manier om je organisatie te managen. Afhankelijk van de omstandigheden kan je het juiste profiel inschakelen. Interim managers kunnen ook heel snel ingezet worden.

Ben ikzelf niet de geknipte man voor de opdracht of ben ik niet beschikbaar? Dan kan ik makkelijk doorverwijzen naar mijn netwerk in interim management.

Frisse kijk

Als interim manager ben ik onafhankelijk van interne politieke invloeden, noch van interne of externe partijen. Je krijgt dus een frisse kijk op jouw business en jouw organisatie van een neutrale speler.

Waar voor je geld

Een interim manager komt uiteraard niet voor niks werken. Toch is het de investering waard. Niet alleen op korte termijn trouwens. De baten van interim management werken immers op langere termijn door. De ervaring en expertise die worden binnen gebracht. De resultaten die worden geboekt. Je krijgt meer dan waar voor je geld.

Net wat je nodig hebt? Of niet helemaal?

Contacteer me vrijblijvend.