Freelance project manager

Je bent op zoek naar een freelance project manager in marketing of e-commerce? Iemand die verantwoordelijkheid neemt en jouw project in goede banen leidt? Met externe en/of interne partijen. Tractor trekt jouw project.

Contacteer me vrijblijvend.

Project management voor bedrijven

Als marketing manager heb je heel wat bordjes in de lucht te houden. Wil je dan ook nog eens een leidende rol nemen in strategische projecten, dan gaat dit meestal ten koste van de ongoing business. 

Een marketing project manger trekt strategische marketingprojecten voor jou. Op die manier kan jij je focussen op de core van jouw functie, het managen. En tegelijkertijd wordt er vooruitgang geboekt op die projecten die anders dreigen te blijven liggen. Een kwestie van professionalisme, dus.

Project management voor agencies

Je hebt als agency de nood om ‘een tandje bij te steken‘? Een goede project manager komt in dat geval goed van pas. Ik heb ervaring aan agency- én aan adverteerderskant. Je steekt dus niet één, maar twee tandjes bij.

Project management: methodiek

Als freelance project manager benader ik projecten op een professionele, projectmatige manier. Met alle toeters en bellen als het moet. Ultra light als het kan. In digitale omgevingen begeef ik me zonder problemen in agile modus.

Ervaring

Ik ben Koen Leicher. Tractor Consulting is de vlag waaronder ik als freelance marketing consultant mijn kennis en kunde ter beschikking stel. Ik heb meer dan 10 jaar marketingervaring bij grote en kleine communicatiebureaus, als marketing manager bij de Belgische retailer colora, en als e-commerce project manager.

Mijn expertise bevindt zich op het kruispunt van retail marketing, e-commerce en digital marketing. In de manier waarop je mijn diensten kan inschakelen, ben ik heel flexibel.

Waarom Tractor Consulting?

Zes goede redenen om met Tractor Consulting te werken:

  1. Voetjes op de grond en pragmatisch
  2. Flexibel. Zowel qua inzet, als qua kost.
  3. +10 jaar marketingervaring
  4. Externe blik. Als je in de fles zit, kan je niet lezen wat er op het etiket staat.
  5. Onafhankelijk. Van interne gevoeligheden, van historiek, van software, …
  6. Focus op jouw project = vooruitgang

Net wat je nodig hebt? Of niet helemaal?

Contacteer me vrijblijvend.