Diensten

De manier waarop je mijn diensten inschakelt, is eigenlijk van ondergeschikt belang. Zolang je maar geholpen bent.

Marketingstrategie

 

Je staat voor een nieuwe marketinguitdaging? Of je doet al jaren dezelfde marketinginspanningen en hebt nood aan een frisse wind? Van merkpositionering tot omnichannel marketingplan. Ik denk met je mee.

 

STRATEGISCHE UITDAGINGEN

Je wil een nieuw project initiëren, maar de ideeën blijven alle kanten uitgaan? Wellicht staat je strategie nog niet helemaal scherp. Je kan terecht bij Tractor Consulting om je marketingstrategie scherp te stellen op verschillende domeinen. Lees meer.

  • Retail marketing
  • E-commerce
  • Branding
  • Omnichannel marketingplan
  • Online marketingplan
  • Content marketingplan

Contacteer me voor jouw marketingstrategie.

Marketing project management

 

Je bent op zoek naar een freelance project manager? Iemand die verantwoordelijkheid neemt en jouw marketingproject in goede banen leidt? Offline of online. Met externe en/of interne partijen. Tractor trekt jouw project.

 

WAAROM EEN MARKETING PROJECT MANAGER?

Als marketing manager heb je heel wat bordjes in de lucht te houden. Wil je dan ook nog eens een leidende rol nemen in strategische projecten, dan gaat dit meestal ten koste van de ongoing business. 

Een marketing project manger trekt strategische marketingprojecten voor jou. Op die manier kan jij je focussen op de core van jouw functie, het managen. En tegelijkertijd wordt er vooruitgang geboekt op die projecten die anders dreigen te blijven liggen. Een kwestie van professionalisme, dus. Lees meer.

Contacteer me voor jouw marketing project.

Net wat je nodig hebt? Of niet helemaal?

Contacteer me vrijblijvend.

Wat doe ik niet?

Ik ben geen communicatiebureau. Ik ontwikkel dus zelf geen radio-, tv-, print- of PR-campagnes. Ik ben ook geen webbureau. Een basic website zoals deze uit de grond stampen, kan ik nog net. Voor het échte werk heb je échte web wizards nodig. Wel heb ik een netwerk van bureaus en/of freelancers die ik kan inschakelen.